top of page

Περιγιάλι Φαλάσσαρνα


Το ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ προσφέρει μοναδικές γεύσεις από φρέσκα ψάρια της περιοχής σε απλές συνταγές συνθέτοντας την παράδοση με την φαντασία.

Τα φρέσκα ψάρια, οι θαλασσινές ποικιλίες και οι νησιώτικες καλοκαιρινές γεύσεις αποτελούν τις πιο αγαπημένες επιλογές των καλοκαιρινών επισκεπτών. Το menu προσφέρει την ευκαιρία σε καθένα νε γευτεί την παραδοσιακή κρητική κουζίνα αλλά και να διαλέξει ανάμεσα στα ψάρια που φτάνουν στο ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ φρέσκα.

Η θέση που βρίσκεται στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσαρνα, το καθιστά αγαπημένη επιλογή όλων των επισκεπτών, μιας και λίγο πιο κάτω βρίσκεται το PLAYA PARAISO all day beach bar, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα να συνδυάσει ο καθένας και την καλοκαιρινή βουτιά του στην θάλασσα.

Σε μια μαγική ατμόσφαιρα μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς σε απόσταση 5 μέτρων από το κύμα με θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Μια από τις καλυτερες στιγμές στο ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ είναι η ώρα του ηλιοβασιλέματος ...καθώς ο ήλιος, λίγο πριν σουρουπώσει , βυθίζεται στα νερά της φημισμένης παραλίας στα Φαλάσαρνα.

Το ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ βρίσκεται στα Φαλάσαρνα.

Υπεύθυνος : Κώστας Νταγκουνάκης


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page